niemi

Niemi

Niemelänniemeen muodostuu kaksi asuntoaluetta: pyöreä Saunasaari ja Pisara-alue. Niemen keskellä olevan Saunasaaren omakotitaloaluetta maustavat romantiikka ja puulämmitteiset pihasaunat. Puutalot ovat moderneja punaisia ”mummonmökkejä” valkoisilla ikkunapuitteilla ja räystäslaudoilla. Kukkulalle sijoittuvalta alueelta avautuu näkymiä metsään ja maisemapellolle. Saunasaaresta pääsee kävellen läheiseen Kymijärven rantaan, jonne voidaan sijoittaa asukkaiden yhteisiä rantasaunoja ja uimalaitureita.

Niemen kärkeen muodostuu pisaranmuotoisista kortteleista koostuva asuntoalue. Korostunut ympäristöystävällisyys on alueella arvo, joka näkyy sekä rakenteessa että talojen ulkomuodossa. Pisara-alueella on erillistaloja, kytkettyjä taloja ja omakotitaloja. Alueelta avautuu upeita näkymiä lounaaseen Kymijärvelle, ja sieltä on välitön yhteys sekä järvelle että rantoja kiertävälle viheralueelle ulkoilureitteineen.

Esittely ja myynti

OP Koti

LKV Mika Nyman
Aleksanterinkatu 20
15140 Lahti
mika.nyman(ät)op.fi
Puh. 0400 347 758
www.op-koti.fi


LKV Kiinteistönedustaja Ikke Nironen
igor.nironen@op.fi
Puh. 040 5544 788

House Asunnot Lahti Oy

Juha Heino
Yrittäjä, Aluejohtaja, LKV
Laiturikatu 2, 3. kerros
15140 Lahti
Mob. +358 40 576 9699
Email. juha.heino@houselahti.fi
www.facebook.com/houselahti


Lähienergiaratkaisut

Rakennusten energiahuollossa käytetään ympäristöystävällisiä toteuttamismuotoja, alueelle rakennetaan biopolttovoimala. Taivaanrannan asukkaalla on näin mahdollisuus tukea uusiutuviin energialähteisiin perustuvaa lämmöntuotantoa ja näiden palveluiden kehittämistä. Asukkaille tulee myös selvä säästö aluelämpöön liittymisestä verrattuna esimerkiksi lämpöpumppuratkaisuihin. Aluelämpöön liittyminen on rakentajalle vaivaton ratkaisu, ja se takaa asukkaalle muun muassa tasaisen huonelämpötilan sekä aina sopivasti lämpimän veden.

Asuntoalueen energiaratkaisuissa on mukana One1, joka on energiamallien kokonaistoimittaja. One1 toteuttaa uusiutuvaan energiaan perustuvia energiamalleja mm. asuin- ja teollisuusalueille, suurille kiinteistöille sekä taajama että haja-asutusalueilla.

Katso kuvaus Kyynäränkankaan asuinalueen energiahuollosta.