sylialue

Sylialue

Sylialueen rakennukset muodostavat Koiskalantien suuntaan kaarevien selkämuurien sarjan ja ne avautuvat etelään ja lounaaseen. Kytkettyjen rivitalojen selkämuurit on rapattu eri väreillä ja niissä voi lisäksi olla kolmikerroksisia tornimaisia osia. Torneista avautuu näkymä rinteessä olevien talojen kattojen yli suurelle maisemapellolle ja rantametsän yli järvelle.

Tien ja selkämuurin väliin jää laadukkaasti viimeistelty ja hallittu pihakatutila. Selkämuurien syleihin muodostuu viihtyisiä ja vihreitä asukkaiden yhteiskeitaita ja leikkipaikkoja, joissa lapset voivat telmiä turvallisesti.

Maisemapellon reunaa seuraa omakotitalotonttien rivistö, josta voi tarkkailla vuodenaikojen vaihtelua pellon muuttuvassa maisemassa. Pellon reunaan suunniteltu ulkoilureitti kytkee tontit ympäröivään luonnonmaisemaan, järvenrantoihin sekä liikunta- ja leikkipaikkoihin.

Esittely ja myynti

OP Koti

LKV Mika Nyman
Aleksanterinkatu 20
15140 Lahti
mika.nyman(ät)op.fi
Puh. 0400 347 758
www.op-koti.fi


LKV Kiinteistönedustaja Ikke Nironen
igor.nironen@op.fi
Puh. 040 5544 788

House Asunnot Lahti Oy

Juha Heino
Yrittäjä, Aluejohtaja, LKV
Laiturikatu 2, 3. kerros
15140 Lahti
Mob. +358 40 576 9699
Email. juha.heino@houselahti.fi
www.facebook.com/houselahti


Lähienergiaratkaisut

Rakennusten energiahuollossa käytetään ympäristöystävällisiä toteuttamismuotoja, alueelle rakennetaan biopolttovoimala. Taivaanrannan asukkaalla on näin mahdollisuus tukea uusiutuviin energialähteisiin perustuvaa lämmöntuotantoa ja näiden palveluiden kehittämistä. Asukkaille tulee myös selvä säästö aluelämpöön liittymisestä verrattuna esimerkiksi lämpöpumppuratkaisuihin. Aluelämpöön liittyminen on rakentajalle vaivaton ratkaisu, ja se takaa asukkaalle muun muassa tasaisen huonelämpötilan sekä aina sopivasti lämpimän veden.

Asuntoalueen energiaratkaisuissa on mukana One1, joka on energiamallien kokonaistoimittaja. One1 toteuttaa uusiutuvaan energiaan perustuvia energiamalleja mm. asuin- ja teollisuusalueille, suurille kiinteistöille sekä taajama että haja-asutusalueilla.

Katso kuvaus Kyynäränkankaan asuinalueen energiahuollosta.