kannas

Kannas

Kannaksen alueen jokaiselta tontilta voi ihailla järvinäkymiä. Alue jakautuu kahteen osaan: Koiskalantien pohjoispuolelle, Kärkjärven rannalle, muodostuu yksi kokonaisuus ja tien eteläpuolelle, Kymijärven rantaan, kaksi pienempää. Molemmat vesistöt tarjoavat runsaasti virkistysmahdollisuuksia mm. veneilyn, kalastuksen, kesällä uintimahdollisuuksien osalta ja talvella hiihdon ja esim. retkiluistelun osalta.

Vehreyttä ja vesistoä

Kärkjärven puoleisen alueen sielu syntyy huvilamaisista taloista ja läpi kulkevasta viherkäytävästä, jossa asukkaat voivat käyskennellä luonnon helmassa. Rannan puoleisilla omakotitaloilla on oma ranta ja esteetön järvinäköala. Maantienpuoleisista kaksikerroksisista, rinteeseen portaittain rakennettavista rivi- ja omakotitaloista avautuu upeita näkymiä viheralueen yli Kärkjärvelle. Rantaan toteutetaan lasten leikkipaikka monipuolisilla laitteilla.

Tien eteläpuolella, Kymijärven rannassa sijaitsevalla asuntoalueella, talot ovat valkoisia rapattuja kivi- ja puutaloja. Rakennusten ulkoasu on pelkistetty ja moderni. Taloista avataan isoja lasipintoja Kymijärven suuntaan, mikä mahdollistaa myös aurinkoenergian käytön. Asunnot ovat etelärinteessä, joka laskee Kymijärven rantaan. Alueen yhteydessä Kymijärven etelärannalla on kaunis luonnontilainen hiekkaranta.

Kannaksen alueen kunnallistekniikka on valmistunut 2015 ja tontit ovat täysin rakentamisvalmiita.

Esittely ja myynti

OP Koti

LKV Mika Nyman
Aleksanterinkatu 20
15140 Lahti
mika.nyman(ät)op.fi
Puh. 0400 347 758
www.op-koti.fi


LKV Kiinteistönedustaja Ikke Nironen
igor.nironen@op.fi
Puh. 040 5544 788

House Asunnot Lahti Oy

Juha Heino
Yrittäjä, Aluejohtaja, LKV
Laiturikatu 2, 3. kerros
15140 Lahti
Mob. +358 40 576 9699
Email. juha.heino@houselahti.fi
www.facebook.com/houselahti


Lähienergiaratkaisut

Rakennusten energiahuollossa käytetään ympäristöystävällisiä toteuttamismuotoja, alueelle rakennetaan biopolttovoimala. Taivaanrannan asukkaalla on näin mahdollisuus tukea uusiutuviin energialähteisiin perustuvaa lämmöntuotantoa ja näiden palveluiden kehittämistä. Asukkaille tulee myös selvä säästö aluelämpöön liittymisestä verrattuna esimerkiksi lämpöpumppuratkaisuihin. Aluelämpöön liittyminen on rakentajalle vaivaton ratkaisu, ja se takaa asukkaalle muun muassa tasaisen huonelämpötilan sekä aina sopivasti lämpimän veden.

Asuntoalueen energiaratkaisuissa on mukana One1, joka on energiamallien kokonaistoimittaja. One1 toteuttaa uusiutuvaan energiaan perustuvia energiamalleja mm. asuin- ja teollisuusalueille, suurille kiinteistöille sekä taajama että haja-asutusalueilla.

Katso kuvaus Kyynäränkankaan asuinalueen energiahuollosta.