Kannas

Kannaksen alueen jokaiselta tontilta voi ihailla järvinäkymiä. Alue jakautuu kahteen osaan: Koiskalantien pohjoispuolelle Kärkjärven rannalle muodostuu yksi kokonaisuus ja tien eteläpuolelle, Kymijärven rantaan, kaksi pienempää asuntoaluetta.

Kärkjärven rannanpuoleisilla omakotitaloilla on oma ranta ja esteetön järvinäköala. Maantien puoleisista kaksikerroksisista, rinteeseen portaittain rakennettavista, rivi- ja omakotitaloista avautuu upeita näkymiä viheralueen yli järvelle. Rantaan on suunnitteilla yhteinen grillikatos ja leikkipaikka. Kymijärven rannassa sijaitsevan asuntoalueen talot ovat valkoisia rapattuja kivi- ja puutaloja. Taloista avataan isoja lasipintoja Kymijärven suuntaan, mikä mahdollistaa myös aurinkoenergian käytön. Alueen yhteydessä Kymijärven puolella on kaunis luonnontilainen hiekkaranta ja yhteinen venevalkama-alue.

Katso alueen kaavakartta, kaavamääräykset ja havainnekuva. Klikkaamalla kartasta korttelia tai tonttia näet alueen rakennustapaselosteen ja pääset varaamaan tonttia.

« Takaisin