Ajankohtaista

Taivaanranta mukana Raksa-messuilla 15.-17.3.2019

30.01.2019

Esittelemme Taivaanranta-asuinaluetta Raksa-messuilla Lahden Messukeskuksessa.
Tutustu messutapahtumaan lisää täällä.


Taivaanrannan 1. vaiheen tonteista myyty tai varattu jo yli puolet

01.07.2018

Taivaanrannan tonttien myynti on saanut hyvää vauhtia alleen, 7.2018 tilanteen mukaan tontteja on myyty 17 kpl ja varattu 13 kpl eli jo yli puolet Kyynäränkannaksen tonteista. Alueella on valmiina tai parhaillaan rakenteilla 7 omakotitaloa. Ririvitalojen rakentaminen odottaa vain rakennusliikkeiden aloituspäätöksiä. Alueella on vielä  saatavilla muutama rantatontti ja komeita rantanäkymätontteja ylempänä . Nyt on oikea aika  toimia ja varata tontti, saat samalla kertaa rantatontilla asuintalon ja kesämökin.  Alueella on myös muutamia selvästi edullisempia tontteja lähempänä Koiskalantietä. Ajankohtainen varaustilanne näkyy Taivaanrannan verkkosivuilla kohdassa tontit ja varaukset.

Kaava-alueen väliaikaiselle lämpökeskukselle on varattu kokonaan uusi tontti Koiskalantien varressa pidemmällä alueen ulkopuolella, joten keskus siirtyy jatkossa pois nykyiseltä paikaltaan tonttien vieressä. Alueella on kaksi lasten leikkipaikkavarausta, jotka kaupunki rakentaa ja hieno uimaranta Kymijärven rannassa, myös veneille on varattu paikat Kymijärven rannassa. Kevyen liikenteen väylä Villähteen palveluihin ja juna-asemalle  on jo asfaltoitu. Eli alue on valmis vastaanottamaan lisää tyytyväisiä asukkaita nauttimaan rauhallisesta ja viihtyisästä asumisesta kahden järven vieressä.


Uusia koteja nousee jo kovaa vauhtia Taivaanrantaan

01.11.2017

Uusien kotien rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa Taivaanrannan asuntoalueella, valmiita taloja Herneniemessä, Japanialueella ja Silkkitiellä. Tonttikauppakin on käynyt suhteellisen mukavasti, myyty jo yli 10 tonttia, vaikka yleinen taloustilanne on ollut haasteellinen. Tonttivarauksia on samoin tehty noin 10 kpl. Ensimmäisen toteutusvaiheen Kannasalueella on yhteensä noin 50 omakotitonttia ja muutama rivitalotontti, joten vielä löytyy vapaana hyviä rantatontteja, tontteja aivan rannan tuntumassa sekä komeita vesistömaisematontteja ylempänä. Kannattaa käydä katsomassa, Taivaanrannassa voit yhdistää helposti vakituisen asumisen  ja kesämökkeilyn järven rannalla yhdessä ja samassa paikassa, säästyy huomattavasti rahaa ja aikaa. Kymijärven rannan puolelle on varattu tuleville asukkaille hieno hiekkaranta-alue ja venevalkama.

Tontteja on helppoa käydä katsomassa. Ota kaavakartta mukaan maastoon, näet mikä tontti kiinnostaa. Ajankohtainen varaustilanne löytyy Taivaanranta verkkosivuilta kohdasta tontit ja varaukset ja kaavakartta kohdasta kuvat ja materiaalit. 
Kevyen liikenteen turvallinen ja yhtenäinen väylä Villähteen ala-asteelle, päiväkotiin sekä paikallisjunaseisakkeelle asti on myös jo rakennettu.


Kiitos kaikille Habitare-messuilla osastollamme vieraillelle!

18.09.2017

Kiitos kaikille Habitare-messuilla osastollamme vieraille!


Kiitos Lahden Raksa- ja Oma Koti -messuilla osastollamme vierailleille

11.04.2016

Messut olivat menestys! Kiitos kaikille Lahden Raksa- ja Oma Koti -messuilla osastollamme vieraillelle.


Omakoti- ja rivitalojen rakennustyöt käynnistyvät Taivaanrannassa

15.03.2016

Kyynäränkannaksen kunnallistekniset työt saatiin kokonaan valmiiksi vuodenvaihteessa ja alueen kadut rakenteineen on luovutettiin Lahden kaupungin hoitoon. Tontit ovat täysin rakentamisvalmiita, ensimmäiset asuintalot alkavat rakentumaan keväällä.

Alueella on vielä vapaana hyviä rantatontteja, tontteja aivan rannan tuntumassa ja myös ylempänä kannaksella upeilla vesistönäkymillä. Kymijärven hiekkarannalle on tehty katu, rannoilta poistettu varjostavaa puustoa, hiekkaranta odottaa jo innokkaita auringonpalvojia ja uimareita.

Kevyen liikenteen yhtenäinen väylä Kyynäränkannakselle saakka rakennetaan vielä tänä vuonna. Väylä ulottuu mm. Villähteen  ala-asteelle, päiväkodille ja paikallisjunaseisakkeelle. 

Tontteja on nyt helppo käydä katsomassa autolla tai kävellen katuja pitkin. Ota kaavakartta mukaan maastoon, näet, mikä tontti kiinnostaa. Kartta löytyy kohdasta kuvat ja materiaalit.

Ajankohtaisen varaustilanteen voi tarkastaa Taivaanranta nettisivuilta kohdasta tontit ja varaukset.


Tontit ovat rakentamiskelpoisia

21.12.2015

Kaikki tontit ovat rakentamiskelpoisia ja rakentaminen voi alkaa.


Urakka etenee

24.09.2015

Alueen rakentaminen etenee. Olemme lisänneet galleriaan uusia kuvia.


Kiitos Habitare-messujen kävijöille

21.09.2015

Kiitos kaikille Habitare-messujen kävijöille ja osastollamme vierailleille!


Taivaanranta Habitare-messuilla 10.-13.9.2015

09.09.2015

Esittelemma Taivaanranta-asuinaluetta Habitare-messuilla 10.-13.9.2015. Habitare-messut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä. Tutustu messutapahtumaan lisää täällä.


Herneniementie ja siihen liittyvät korttelialueet ovat valmiit ja vapaat rakentamiseen.

08.09.2015


Kunnallistekniikan valmistuminen etenee Kannaksen alueella

10.08.2015

Kunnallistekniikan valmistuminen etenee Kannaksen alueella.
Herneniementie kohta valmis.


Kiitos kaikille Oma Koti-messuilla osastollamme vieraillelle!

30.03.2015

Kunnallistekniikan rakentaminen alkaa pääsiäisenä.


Raksa-messujen aikana varattu 2 tonttia lisää

16.03.2015

Kiitos kaikille Raksa -messuilla osastollamme vieraillelle.


Kunnallistekniikan rakentaminen aloitettu

06.03.2015

Kunnallistekniikan rakentaminen alkanut ja rakentamisvalmius Herneniementiellä syyskuun alussa, muut kadut syksyn 2015 kuluessa.


2 tonttia myyty ja 10 varattu

03.02.2015

Kiitos kaikille Rakenna ja Remontoi -messuilla osastollamme vieraillelle.


Tutustu Taivaanrantaan messuilla

15.01.2015

Taivaanrantaa esitellään eri messuilla kevään aikana. Tule tutustumaan asuntoalueeseen:

30.1.-1.2.2015
Rakenna ja remontoi, Myyrmäkihalli, Vantaa
Osasto 2E

13.-15.3.2015
Raksamessut, Lahti

26.-29.3.2015
Oma Koti, Helsinki

 


Ensimmäinen tontti myyty

07.11.2014

Ensimmäinen tontti on myyty Taivaanrannan uudelta asuntoalueelta.


Tonttimyynti aloitetaan 15.9.2014

04.09.2014

Taivaanranta-asuntoalueen tonttimyynti aloitetaan 15.9.2014. Julkisessa myynnissä olevien tonttien hinnat on julkaistu. Muita tonttihintoja voi tiedustella erikseen.


Kannaksen alueen tontit varattavissa

18.08.2014

Taivaanrannan Kannaksen alueen tontit ovat nyt varattavissa. Yhteydenottopyyntöjä voi tehdä tämän sivuston kautta kohdasta tonttivaraukset